0 %

Sorry, there are currently no results available

Projects

News

Recent Publications

Vídeos

Offices

Sports Centre in Bakio

Spain

The building is situated in a small valley in the coastal town of Bakio. It takes up the Northwest side of the site, leaving two free areas, one in the West, through which access is carried out, and another in the South, which will be used as a solarium for the swimming pools.

From the first analysis of the site, the aim was to adapt the treatment of the building scale to the popular and low density new residence architecture in the surroundings, due to which, a three-element volumetric play was planned, making use of the natural slope of the land.

The façade closings were decided bearing in mind the adaptation to the scarce budget as well as their expressive force.

Architecture

  • Share on Facebook
  • Share with Twitter
  • Share with Linkedin

CLIENT:
Bakio City Council

CONTACT
Iñaki Garai Zabala ( igz@idom.com )
Iñaki Garai Zabala ( igz@idom.com )
Laura Monasterio
Xabier Aparicio Ortega