0 %

Sorry, there are currently no results available

Projects

News

Recent Publications

Vídeos

Offices

Guggenheim´s Museum Space Zero and Vip Lounge

Spain

The remodelling of art storage rooms for VIP lounges and multipurpose areas.

From warehouse to flexible and versatile VIP space

The project deals with remodelling of the Guggenheim Museum’s storage rooms to turn them into a VIP lounge and Space Zero, a flexible room with several possible configurations. This flexible area, 6 m high, is designed with furniture that allows for the creation of new spatial configurations and different uses according to requirements.

Architecture

  • Share on Facebook
  • Share with Twitter
  • Share with Linkedin

CLIENT:
Guggenheim Museum Foundation

SCOPE:
Architecture & Engineering
Preparation of the Entire Project

  • GUGGENHEIM_S_SPACE_ZERO_AND_VIP_LOUNGE_02_Architecture_IDOM_Copyright
  • GUGGENHEIM_S_SPACE_ZERO_AND_VIP_LOUNGE_03_Architecture_IDOM_Copyright